2014. november 9., vasárnap

Bevezető

Az élet fájdalommal, és csalódással teli. De az emberek azt mondják hogy, ezeken lépjünk túl. De hogyan? Ez a kérdés foglalkoztat minden embert. Addig a napig, engem ez nem is foglalkoztatót.  
                                             **** 
 Anyámmal a sztrádán mentünk, az új házunk hozz. Egy kimondhatatlan nevű kis faluba. Azért döntötünk úgy hogy elköltözünk, Californiábol. Mert az előző házunkba egyik éjjel betörtek és édesapám akkor halt meg. Tudom hogy csak engem védett meg, mert a golyó amivel rám célóztak. De ő elé ugrott és szíven találta. Azóta is rémálmaim vannak, ezért gondolta anya jobb ötletnek ha elköltözünk. Néztem az el suhanó tájat. Minden olyan békés és, nyugodt volt. Bárcsak ilyen lenne az én, lelkem is. Be fordultunk egy erdős, tájon és pár métert mentünk még. S, meg álltunk egy elég réginek tünnő háznál. Már a növények is, kezdték be nőni.  
                                              
                          
 Vér fagyasztó volt a ház. Anya kiszállt a kocsiból, én is követtem. A bejárati ajtóhoz sétált, és a táskájában kutatva meg találta a ház kulcsát. Ki nyitotta az ajtót és bement. Akkor még nem sejtettem hogy, ezzel a pokolba is ajtót nyitott. Utána mentem és, körbe néztem a házba. Belül nem volt annyira rossz állapotba, inkább csak kint volt az. A lépcsőn lassan fel sétáltam, és meg kerestem a szobámat. Mikor megtaláltam lassan, be nyitottam és bementem.  Nem mondanám, hű de szépnek de elmegy. A szemem egy íráson akadt meg, vagy inkább kaparáson. Az ágy fölött volt. Oda mentem és, megnéztem. Ez volt oda írva; "Maga a megtestesült gonosz! Egy szóval; A Gonosz Álarca!                    

-------    
****** 

 Kommentbe írjátok meg hogy eddig, tetszik-e vagy hogy érdemes-e folytatni! Előre is köszönöm! :)
  

  

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm, hogy meg fogot. Ha gondolod iratkozz fel, és akkor értesûlsz hogy ha van új rész! :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a blog , főleg ez a része : "Maga a megtestesült gonosz!Egy szóval; A Gonosz Álarca! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm. Nekem is az volt a kedvenc, részem mikor írtam! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is az írásos volt a kedvenc részem :D Engem érdekelne. :)

    VálaszTörlés
  5. Engem Csak az Zavar hogy egy kicsit néha nehéz Elolvasni egy-egy szót a helyesírás miatt de már most megfagyott, és mindegyiket elolvasod :D 💜

    VálaszTörlés
  6. Megfogott *
    Elolvasom*
    Bocsi, autokorrekt

    VálaszTörlés