2015. április 10., péntek

1. Fejezet | 11. Rész (+16)

Sziasztok, itt lenne az új rész, remélem tetszik. Hagyjatok kommentet, esetleg Iratkozz fel és alúl hagyj véleményt! :-) 

––———————––———————––———————––———————––———————


~ Juliet Simms Szemszöge ~
Bekopogtam már számomra jól ismert ajtón, és vártam, hogy megjelenjen az én hercegem. Halottam a zár kattanását és halkan, nyíkorogva nyílt ki az ajtó.
- Szia, Andykém. – ugrottam a nyakába.
- Szia, cica. – húzott magához szorosan, és becsapta mögöttünk az ajtót. A karjában tartva vitt el a nappaliba, ahol leült a kanapéra és az ölébe húzott.
- Hogy, hogy itt vagy? – kérdezte.
- Baj, hogy itt vagyok? – húzottam el tőle, és közelebb nyomtam magam hozzá az ágyékánál. Halottam, ahogy a légzése megugrik, amitől nekem vigyora húzottak az ajkaim. Az állkapcsától lefelé haladva végig csókóltam egészen a kulcsontjáig, ahol csókót hagytam és a számat ott hagyva, kezdtem el szívni. Halkatt nyögött, és a szorítása erősebb lett a derekamon. Vigyorogva elhúzódtam, és néztem a nyakán ékelkedő vörös foltot.
- De hogy baj, hogy itt vagy, ellenkezőleg, nagyon is örülök neki. – döntött végig a bőr kanapén. Abban a percben nem akartam mást, csakis őt, most ebben a pillanatban. Ott feküdtem alatta arra várva, hogy meg tudjam mit akar. De volt egy olyan sejtésem, hogy le akar feküdni velem. Amit nem is igazán bántam volna, ellenkezőleg, nagyon is vártam már, hogy ezen a kanapén – vagy tőlem akár a földön –, de tegyen magájévá. Érezni akartam, ahogy a teljes hossza ki és be csúszkál bennem. Már magától a gondolatol is izgatott lettem. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz akkor, mikor majd ez valóban megfog történi.

- Mit csinálsz, nagyfiú? – kérdeztem. Bár tudtam, hogy mit akar.
- Mit nem fogok csinálni. – felelte, és a hajamat eldobta a nyakamtól, lassan oda hajolt, apró puszikat hagyot rajta. Amit szinte alig éreztem, de, mégis végig futott rajtam a hideg. Olyan finoman és gyengéden csinálta, hogy meg is lepődtem rajta, mert eddig mindig gyors és követelező volt.
- Istenem, nem is tudod elhinni, hogy mennyire kivánlak. Vedd le a felsőd!  – motyogta a fülembe. Elhúzódott tőlem, hogy letudjam venni a pólóm, felültem. A kezeimet a felsőm aljához tettem és egy rántásal  lehúztam magamról. A hatalmas kezeit a hasamra tette és végig döntött újra a kanapén. Megint felült és magáról is leszedte a pólót. Így elém tárult a tökéletes kidolgozott felsőteste. Kockák követték egymást és néhol pedig tetoválás borította. Nem úgy mint ez egyik karját, amit teljesen tetoválások borítottak. A tekintettemet végig vezettem a mellkasán, és meg sem állt egészen a nadrágja szegéjéig. Ahonnan kifutott egy kis szörcsík, amitől még inkább szexibé tette az öszképet. Mintha így már nem lenne az. Hirtelen ötletől vezérelve felültem és ledöntöttem a döbbenten bámuló Andy-t. Láttam rajta, hogy nemigazán érti mit is akarok, de mikor elkezdtem a mellkasát csókokal el lepni. Akkor mintha megértette volna, mert az ajkai egy kaján vigyora húzottak. Lassan és kínzoan haladtam lejjebb és lejjebb, még nem elértem a nadrágja szegélyét. Először csak kézzel simitottam rajta végig, néha kicsit megnyomva a kezemmel a férfiasságát. Andy jóleső nyögéseket halatott, és újra alatta találtam magam.

- Nem szerettem, ha kínoznak. – mordult rám, és éreztem, hogy a keze kezd lejjebb csúszni a szoknyám felé. A levegő vételem hirtelen ugrott meg, ahogy hosszú ujjaival finoman, gyengéden simitott végig a combomon. A másik kezét a hátam alá vezette és a melltartómat egy könnyed mozdulatal csatolta ki, és dobta el mesze tőlünk. A melleim közötti völgyet kezdte el csókokal hinteni, a tüdömben rekedt a levegő is. Az istnere esküszöm, hogyha most ebben a pillanatban nem fekszik le velem, akkor nem tudom, hogy mit fogok magamal csinálni. Annyira fel izgultam, hogy az már szavakba se önthető. A testem forrt a levegő a tüdömben azért imádkozott, hogy kiszabaduljon. Én meg azért, hogy dugjon már meg. Tudom, ribanc vagyok, de jó formán leszarom.

- Andy, nem bírom már, dugj már meg! – szóltam neki nyüszitve. Egy kaján mosollyal az arcán vált el tőlem.
- Türelmetlenek vagyunk?
- Igen!
- Hmmm, talán az ujjaimat vagy – hajolt a fülemhez és úgy beszélt hozzám. –, a farkamat? – lehet egy apró csókot a fülem mögé, jóleső borzongás futott végig rajtam.
- A farkad, mi mást?! – kezdtem egy kicsit mérges lenni.
- Örömmel! – kezdte el levenni magáról a nadrágját, de a csengő éles hangja szólalt meg. Andy egy sort káromkodott és leszáva rólam ment ajtót nyitni, nem törődve azzal, hogy nincs rajta póló.

~ Andy Biersack Szemszöge ~ 
Mikor már majdnem vettem le a nadrágom azzal a céllal, hogy dugjak egy jót Juliettel, erre ennek a rohadt csengőnek kell megszólalnia. Egy sort káromkodttam és nem törődve azzal, hogy nincs rajtam póló, mentem ajtót nyitni.

- Mégis mi a jó büdös francot akarsz…? – akadtam ki, de úgy, hogy nem is néztem rá az illetőre.

- Szia Andy. – szólt egy vékony lány hang.

- Rebeka.! – kaptam fel a fejem.

7 megjegyzés:

  1. Imádom
    Miért kell mindig a legjobb résznél abbahagyni???
    Jól írsz ,a történet is tetszik és a pasi elképesztően szexi
    Gyorsan folytatást
    Puszi
    Jenny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, hogy tetszik és próbálok sietni a folytatásal! :-)

      Törlés
    2. Bocsi ezt elfelejtettem, igen Andy iszónyat helyes! *O* #D.B#

      Törlés
  2. Na ez volt az utolsó reszelék a kókuszban *^* Ez a perverz énemnek nagyon jó rész volt :33 MOST AZONNAL FOLYTATÁST

    -Sári (Rebels blog írója)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy a perverz énednek jó rész volt! :-)
      Sietek a folytatásal! :-)

      Törlés
  3. Üdv!
    Készen van a kritika! :)
    http://papaprazzi-blog.blogspot.hu/2015/04/brynn-fele-kritika-14.html

    Brynn voltam...

    VálaszTörlés